Yhdistys

Hallitus

Toimintasuunnitelma

Säännöt

Liity jäseneksi

Myyntituotteet

 

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

Yhdistyksen tavoitteena on edistää rex ja kiharakarvaisten kissojen kasvatusta ja tunnetuksi tekemistä sekä toimia roduista kiinnostuneiden yhdyssiteenä. Yhdistyksen tavoitteena on toimia yhdessä muiden harrastajien kanssa Suomessa ja ulkomailla ja ylläpitää yhteyksiä muihin kissoja harrastaviin yhdistyksiin joilla on vastaavat tavoitteet ja toimintaperiaatteet.

Tässä tarkoituksessa ylläpidetään yhdistyksen kotisivuja osoitteessa www.rexit.fi ja yhdistyksen Facebook sivuja osoitteessa Rex-kissa ystävät ry.

Vuosi 2019 on yhdistyksen kuudes toimintavuosi. Vuoden toiminnan pääpainona on yhdistyksen vakiinnuttaminen sekä jäsen- ja varainhankinta. Yhdistys kerää varoja jäsenmaksuilla sekä myyntipöydän tuotoilla.

Yhdistys ylläpitää rex ja kiharakarvaisten kissojen kasvatus- ja jalostustoimintaa varten listaa jäsenkasvattajista, pennuista ja siitosuroksista kotisivuillaan.

Yhdistyksen kasvattajalistalle hyväksytään vain viralliset kasvattajat joilla on hyväksytty kasvattajanimi jossakin katto-organisaatiossa. Yhdistyksellä on pentuneuvoja joka ylläpitää kotisivuilla julkaistavaa pentulistaa ja jakaa tietoa varattavissa olevista pennuista.

Jokaisella yhdistyksen edustamalle rodulle pyritään löytämään rotuneuvoja joka antaa tietoa kyseisestä rodusta.

Yhdistys julkaisee sähköistä jäsenlehteä kolme kertaa vuodessa.

Yhdistys osallistuu yleisötapahtumiin tuoden rotua tunnetuksi sekä käy rotupöydän kanssa näyttelyissä.

Rex-kissa ystävät ry tekee yhteistyötä Suomen Kissaliitto ry:n kanssa. Yhdistys valitsee liittokokousedustajan joka edustaa yhdistystä liittokokouksessa ja jossa voi käyttää puheenvuoron yhdistyksen rotuja koskevissa asioissa.
SW 2019 näyttelyssä yhdistys muistaa yhdistyksen edustamia rotuja.


Rex-kissa ystävät ry

Hallitus