Yhdistys

Hallitus

Toimintasuunnitelma

Säännöt

Liity jäseneksi

Myyntituotteet

 

Hallitus

Rex-kissa ystävien hallitus ja toimihenkilöt vuonna 2018

Puheenjohtaja, tapahtumavastaava
Terhi Rannaste
pj(at)rexit.fi
045-1200082

Terhi Rannaste  Rex-kissa ystävät ry:n puheenjohtaja ja yksi yhdistyksen perustajajäsenistä.

Rotuna minulla on Cornish Rex vuodesta 2006, kasvattaja nimi FunkyJam's on myönnetty vuonna 2008. Olen toiminut Uudenmaan rotukissa yhdistyksen hallituksessa vuosina 2010-2014 ja samaisen yhdistyksen näyttelysihteerinä vuodesta 2012 alkaen. Kuulunut vuodesta 2013 alkaen myös Cornish Rex rodun breed counsiliin.  Omia kasvattaja olevia meriittejä on vuonna 2014 ensimmäinen suomalainen Cornish rex joka on saanut National Winner tittelin ja on minulla myös yksi FunkyJam's DVM kissa.

Perheeseen kuuluu myös Kiinanharjakoira tytöt nimeltään UnSki ja Bimbo ja Lulu, jotka viihdyttävät kissoja parhaansa mukaan. Minua tapaa näyttelyissä yhdistyksen myyntipöydässä tai cornish rexien luota, rohkeasti saa tulla rupattelemaan.

rexit

Sihteeri, tiedotusvastaava, jäsenlehti
Tarja Kudjoi
sihteeri(at)rexit.fi
040-7414003

Tarja Kudjoi, Rex-kissa ystävät ry:n sihteeri ja yksi perustajajäsenistä.

Rotuna on cornish rex ja jasvattajanimi Framillan (Fife) on myönnetty 2008. Olen toiminut eri rotukissayhdistysten hallituksissa vuodesta 2009 ja olen toiminut mm. yhdistyksen sihteerinä, ruusukesihteerinä ja näyttelysihteerinä. Olen kuulunut Fifen cornish rex breed cousiliin vuodesta 2014.

rexit

Varapuheenjohtaja, jäsenrekisterinhoitaja, pentu- ja kasvattajatietojen ylläpito
Heli Tepponen
jasenet(at)rexit.fi
htepponen(at)gmail.com
045-6784532

Heli Tepponen ja yksi Rex-kissa ystävät ryn:perustajajäsenistä.

Rotuna on cornish rex vuodesta 1996. Kasvattajanimi Piupaws (Fife) vuodesta 1999 on yhdessä siskoni Katja Kinnusen kanssa. Olen toiminut monissa luottamustehtävissä yli 15 vuoden ajan. Turun Rotukissayhdistyksessä, mm puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, hallituksen jäsen, mentori ja koulutusvastaava. Suomen Kissaliiton eri toimikunnissa, mm. Koulutustoimikunnan puheenjohtaja, Terveystoimikunnan sihteeri, Terveys-ja koulutustoimikunnan jäsen ja Kissaliiton kouluttaja. Olen kuulunut cornish rexien Breed Counsiliin sen perustamisesta lähtien (2003). Näyttelyissä menestyneitä kissoja meillä on mm. neljä Word Winner tittelin voittanutta rexiä, myös DVM, DSM, DM, SW yms titteleitä on useita. Olemme olleet Suomen parhaat rex kasvattajat useina vuosina. Olen suorittanut PawAcademyn englanninkieliset kurssit 1-3. Eritysesti olen kiinnostunut genetiikasta. Tällä hetkellä toimin TUROKin näyttelysihteerinä.

rexit

Rahastonhoitaja, rotuneuvoja
Mia Tuomivirta
talous(at)rexit.fi


Mia Tuomivirta, yhdistyksen rahastonhoitaja ja yksi yhdistyksen perustajajäsenistä.

Rotunani on Cornish rex. Olen käynyt kasvattaja kurssin 2014 ja nyt haen omaa kasvattajanimeä. Olen toiminut näyttelyissä sihteeristössä ja assistenttina useamman kerran ja näyttelyissä tulee käytyä ahkerasti. Olen Uudenmaan rotukissa yhdistyksen hallituksen jäsen sekä rahastonhoitaja. Kotonani on 6 cornish rexiä.
 

rexit

Devon rex-rotuneuvoja

Heidi Hirvonen
hirvoheidi@gmail.com

rexit

Näyttelymentori
Katja Kinnunen

Katja Kinnunen ja yksi yhdistyksen perustajajäsenistä.

Rotuna cornish rex ja kasvattajanimi Piupaws (Fife) yhdessä siskoni Heli Tepposen kanssa. Olen ollut vuodesta 1999 eri yhdistysten hommissa mm. Keski-Suomen Kissayhdistyksen sihteeri, hallituksen jäsen, ruusukesihteeri ja näyttelysihteeri. Turun Rotukissayhdistyksen hallituksen jäsen, ruusukesihteeri ja näyttelysihteeri. Olen usein töissä eri yhdistysten näyttelyn sihteeristöissä ja muutenkin erittäin aktiivinen näyttelyissä kävijä yli 500 näyttelyn kokemuksella. Olen ollut myös Suomen Kissaliiton rotutoimikunnan jäsen, kurinpitotoimikunnan puheenjohtaja ja tällä hetkellä näyttelytoimikunnan sihteeri. Asun Helsingissä kissalauman kanssa.

rexit

Kotisivuja päivittää Heli Tepponen ja Tarja Kudjoi
webmaster(at)rexit.fi